FAQ

Veelgestelde vragen over De Bedrijfsautoverzekering

Hoe kan het dat de premie voor “De Bedrijfsautoverzekering” een stuk lager is dan mijn huidige premie? Ben ik dan wel goed verzekerd?
Wij verenigen ondernemers zodat iedereen profiteert van collectiviteitsvoordeel. Verder hebben wij hele goede afspraken met diverse verzekeraars. Hierdoor biedt onze verzekering een uitgebreide dekking en goede voorwaarden. Je bedrijfsauto(‘s) is/zijn dus beter verzekerd voor een lagere premie.

Mijn auto’s zijn momenteel ergens anders verzekerd. Hoe moet ik deze verzekering opzeggen?
Je kunt je huidige verzekering het beste schriftelijk opzeggen bij je huidige tussenpersoon of maatschappij. Check altijd even wat de opzegtermijn is die ze hanteren.

Hoe lang duurt het voordat mijn aanvraag wordt geaccepteerd?
Acceptatie van de verzekering duurt uiterlijk 5 werkdagen. Echter, wanneer alle slotvragen met “nee” kunnen worden beantwoord, dan is er voorlopige dekking. Lees hier meer over het complete acceptatiebeleid. 

Hoeveel premie betaal ik voor “De Bedrijfsautoverzekering”?
De hoogte van de premie hangt af van een aantal dingen zoals het type auto, de waarde, het bouwjaar en de dekking. Je premie kun je hier makkelijk en snel berekenen. Naast de scherpe premie betaal je een bijdrage voor het MKB Verzekeringscollectief.  Lees hier meer over in deze bijlage. 

Zijn de spullen die ik in mijn auto vervoer ook verzekerd?
Spullen in je bedrijfsauto (zoals je gereedschap of handelsgoederen) zijn niet standaard meeverzekerd maar je kunt deze wel makkelijk meeverzekeren door middel van een Eigen Vervoers Verzekering (EVV). Lees hier alles over de EVV en vul direct het aanvraagformulier in.

Hoeveel schadevrije jaren heb ik?
Voor het berekenen van de premie dien je het aantal beschikbare schadevrije jaren in te vullen. Heb je niet eerder een auto op naam gehad, dan begin je op 0 schadevrije jaren. Heb je je bedrijfsauto nu ergens anders verzekerd? Dan kun je op je polis zien hoeveel schadevrije jaren je hebt. Wil je meer informatie over het opbouwen en inzetten van schadevrije jaren? Lees dan deze blog. 

Wat zijn de voordelen van “De Bedrijfsautoverzekering”?
Doordat wij heel veel verschillende ondernemers verenigen, kunnen wij een zeer scherpe premie bieden. Zo krijg je standaard 35% korting op de bruto premie en kunnen we je huidige kortingspercentage overnemen. Verder heeft onze polis een uitgebreide dekking, waardoor je bij schade altijd goed verzekerd bent. Lees hier alle voorwaarden en lees meer over de dekking. 

Ik heb liever persoonlijk contact voordat ik de verzekering afsluit. Kan dat?
Op onze website kun je makkelijk en snel je premie berekenen en de verzekering afsluiten. Maar als je liever persoonlijk contact hebt of wellicht een aantal vragen hebt die je aan ons wilt stellen, dan zijn we bereikbaar via 0513- 410507. Of vul het contactformulier in, dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Scherpe premie en een uitgebreide dekking
  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen je voor
Ideaal dat ik de premie zo makkelijk online kan berekenen. Toen ik zag hoeveel ik kon besparen heb ik de verzekering direct afgesloten voor mijn 5 bedrijfsauto's. Dit ging erg makkelijk dus ik ben erg tevreden.

K. de Vries

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via