Dekking Bedrijfsautoverzekering

Welke dekking kies je bij het afsluiten van je bedrijfsautoverzekering?

Wanneer ben je goed verzekerd? Betaal je niet te veel premie? En worden bij een schade alle kosten vergoed?

Wanneer je De Bedrijfsautoverzekering afsluit weet je dat je je geen zorgen hoeft te maken. Wij verenigen ondernemers, waardoor je maar liefst 35% korting krijgt op de bruto premie. Verder nemen we je huidige kortingspercentage over. Dat betekend altijd een scherpe premie

 

Soorten dekking

Je kunt zoals voor elke autoverzekering kiezen uit diverse dekkingen. De keuze hangt af van het soort en de waarde van de bedrijfsauto en het risico wat je zelf wilt lopen indien er schade ontstaat.

Wettelijke Aansprakelijkheid

De WA verzekering is een verplichte verzekering voor zelfrijdende voertuigen. Deze verzekering vergoedt schade die met je bedrijfsauto aan een ander wordt veroorzaakt.

Volledig Casco

De volledige casco dekking is geen verplichte verzekering maar raden wij aan voor bedrijfsauto’s tot 8 jaar oud (afhankelijk van het soort auto en de waarde).

De volledige casco dekking vergoedt schade aan de eigen auto door een aanrijding, brand, diefstal, storm, noodweer, aanrijdingen met dieren, ruitbreuk en vele andere schadeoorzaken.

Beperkt Casco

De beperkt casco dekking is geen verplichte verzekering maar raden wij aan voor bedrijfsauto’s van ca. 8 tot ca. 12 jaar oud (afhankelijk van het soort auto en de waarde).

De beperkt casco dekking vergoedt schades door brand, diefstal, noodweer, aanrijdingen met dieren, ruitbreuk en sterretjes in het voorruit. Schades die je zelf veroorzaak aan de auto zijn niet verzekerd.

Schade Verzekering Inzittenden

Een Schade Verzekering voor Inzittenden (SVI) dekt schade van de bestuurder en eventuele inzittenden bij een ongeval tot een maximaal bedrag van €1.000.000,- voor alle inzittenden tezamen. Wij raden altijd aan een SVI af te sluiten.

Eigen vervoersverzekering (EVV)

Naast het verzekeren van je bedrijfsauto is  het verstandig ook je (handels)goederen en gereedschappen te verzekeren. Dat kan met onze eigen vervoersverzekering. Lees hier alles over de voordelen van de EVV. 

Twijfel je?

Twijfel je welke dekking het beste is voor jouw bedrijfsauto(‘s)? Dan adviseren we je om ons om advies te vragen. We helpen je graag! Neem hier contact met ons op

Vragen? Bel ons!
0513 - 410 507

  • Voordelig
    Scherpe premie en een uitgebreide dekking
  • Eenvoudig
    Bereken je premie en sluit direct online af
  • Vertrouwd
    Honderden ondernemers gingen je voor
Ideaal dat ik de premie zo makkelijk online kan berekenen. Toen ik zag hoeveel ik kon besparen heb ik de verzekering direct afgesloten voor mijn 5 bedrijfsauto's. Dit ging erg makkelijk dus ik ben erg tevreden.

K. de Vries

Eindelijk vakantie?
Huur een camper via